Waarom We Say Sell?

De snelste manier om uw verkoopkosten te verlagen? Verkoop uw diensten en producten via goedkopere kanalen. Persoonlijke verkoop is de krachtigste manier om adviesgevoelige diensten en producten te verkopen. Maar helaas ook de meest kostbare. Heeft u echter wel eens nauwkeurig uitgerekend wat een succesvolle transactie u op het moment kost? Salarissen, managers, bonussen, pensioenpremies, auto's, telefoons, brochures, visitekaartjes, enz. enz.
Wij zorgen ervoor dat u er in slaagt om (een deel van) uw verkoop in het vervolg door ons als business partner, te laten doen. Dan hoeft u, in plaats van alle kosten die u nu moet maken, slechts een percentage per geslaagde transactie te betalen. De kosten die u hiermee bespaart kunt u rechtstreeks aan uw winsten toevoegen.

Hoe pakt u dat aan?
Uw uitdaging is natuurlijk uit te vinden welke diensten en producten net zo goed (of zelfs beter) via goedkopere verkoopkanalen verkocht kunnen worden. Duur persoonlijk advies voor een eenvoudige transactie is weggegooid geld en kost u en uw klant teveel tijd. De manier waarop u verkoopt moet wel altijd passen bij wat u verkoopt. 

Wat u kunt bereiken?
Door actief te sturen op een kosten effectief verkoopkanaal vergroot u de winstgevendheid van uw (verkoop)
organisatie en bedient u uw klanten op de door hen gekozen manier. Dus zullen we een afspraak maken?